Μισθοφόροι του χρήματος 

«Ένα συγκλονιστικό θρίλερ!»

Μαρκ Χιμένες

 

 

Εκδόθηκε από τον Καστανιώτη,

ο κορυφαίος ελληνικός εκδοτικός οίκος

 

 

Διατίθεται ως χαρτόδετο και ηλεκτρονικό βιβλίο.

Οι νεκροί πελάτες βλάπτουν σοβαρά τις δουλειές και υπάρχει κάποιος που το γνωρίζει καλά αυτό. Ο θάνατος ενός σεΐχη, τον οποίο βρίσκουν απανθρακωμένο στα βουνά της Ελβετίας, φέρνει αμέσως την αναστάτωση στις διακριτικές δραστηριότητες μιας εγχώριας ιδιωτικής τράπεζας. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, γιατί εκείνες οι αραβικές επενδύσεις σε πυρηνικά εργοστάσια έχουν πλέον κινήσει, μεταξύ άλλων, και το ενδιαφέρον της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ. Ο Τομ Βίντερ, υπεύθυνος ασφαλείας στη συγκεκριμένη τράπεζα, αποφασίζει να ακολουθήσει τα ίχνη του χρήματος, που τον οδηγούν στο Κάιρο, στο Μπέργκεν, στη Βοστόνη και πίσω στην Ελβετία. Ψύχραιμος, λιγομίλητος και με δηκτικό χιούμορ, προσπαθεί μαζί με τη Φάτιμα, μια ελκυστική όσο και μυστηριώδη Αιγύπτια επιχειρηματία, να διασχίσει την επικίνδυνη, αιματηρή ζούγκλα της δολοπλοκίας. Όμως τα εκρηκτικά συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν θα μετατρέψουν σύντομα και τους ίδιους σε θηράματα. Οι Μισθοφόροι του χρήματος είναι ένα διεθνές οικονομικό θρίλερ γεμάτο δράση και ένταση, ένα μυθιστόρημα με ιλιγγιώδη ρυθμό και συνεχείς ανατροπές. Ο Πέτερ Μπεκ, συνταιριάζοντας ποικίλες αποχρώσεις του σύγχρονου νουάρ, αιχμαλωτίζει την αμέριστη προσοχή μας ως την τελευταία αράδα.


 

Αρχικά δημοσιεύθηκε στα γερμανικά (2013), τώρα μεταφραστεί από τη Δέσποινα Κανελλοπούλου και σας έφερε από τις εκδόσεις Καστανιώτης (2021)

 

«Ένα συγκλονιστικό θρίλερ! Πανέξυπνο και εύστροφο… Δυσκολευόμουν αφάνταστα να το αφήσω από τα χέρια μου».

Μαρκ Χιμένες

 

«Ειλικρινά υπέροχο. Αν σας αρέσει η παγκόσμια δράση, το έγκλημα και η κατασκοπεία, διαβάστε το οπωσδήποτε, γιατί ανήκει στα ωραιότερα βιβλία του είδους του».

Ρόμπερτ Πάρκερ

 

«Ο καλύτερος Ελβετός συγγραφέας θρίλερ».

Lesefieber

 

«Η δράση είναι καταιγιστική και οι υψηλού ρίσκου οικονομικές συναλλαγές εξαιρετικά πειστικές, ενώ ο Τομ Βίντερ αποτελεί μια εκπληκτική, μοντέρνα εκδοχή του Τζέιμς Μποντ».

Library Journal

 

«Το βιβλίο είναι εξαιρετικά εμπεριστατωμένο, ειδικά σε ό,τι αφορά τα παρασκήνια του τραπεζικού κόσμου. Η απολαυστική πλοκή του ανάγει τον Πέτερ Μπεκ σε έναν αριστοτέχνη του σασπένς».

Crime Review

 

 

 

Για ερωτήσεις πολυμέσων, επικοινωνήστε απευθείας με τις εκδόσεις Kastaniotis Editions 

 

Θέλετε ένα αντίγραφο κριτικής; Στη συνέχεια κάντε κλικ εδώ.

 

 

Πέτερ Μπεκ

Γνωρίστε τον συγγραφέα 

  

Ο Πέτερ Μπεκ σπούδασε Ψυχολογία, Οικονομικά και Φιλοσοφία στη Βέρνη, όπου πήρε και το διδακτορικό του στην Ψυχολογία, ενώ στη συνέχεια έκανε MBA στο Μάντσεστερ. Διαθέτει μαύρη ζώνη στο τζούντο, ήταν ποδηλάτης στον στρατό, εργάστηκε σε μια μεγάλη επιχείρηση και υπήρξε μέλος αρκετών διοικητικών συμβουλίων. Σήμερα ζει στην Ελβετία και, ως ελεύθερος επαγγελματίας πια, υποστηρίζει διάφορες εταιρείες στη διαμόρφωση της στρατηγικής τους. Ο υπόλοιπος χρόνος του είναι αφιερωμένος στη γραφή. Στην αστυνομική λογοτεχνία εμφανίστηκε το 2013 με το μυθιστόρημα Μισθοφόροι του χρήματος (Söldner des Geldes, Emons Verlag), το πρώτο βιβλίο με βασικό πρωταγωνιστή τον Τομ Βίντερ. Η σειρά αυτή αριθμεί ήδη άλλα δύο βιβλία: Korrosion (2017) και Die Spur des Geldes (2019). Στον αγγλόφωνο κόσμο εκδίδεται από τον βραβευμένο ανεξάρτητο οίκο OneWorld (Point Black Imprint), ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο. Ο Πέτερ Μπεκ είναι μέλος της Ένωσης Γερμανόφωνων Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Das Syndikat), αλλά και της Διεθνούς Ένωσης Συγγραφέων Θρίλερ (ITW).

 

 επαφή: info@peter-beck.net


Tanja Howarth Literary Agency

19 New Row

London WC2N 4LA

England

+44 (0)20 7240 5553

tanja.howarth@btinternet.com

 

Despoina Kanellopoulou 

Μεταφράστης

 

 

 

 

Εκδόσεις: Θεμιστοκλέους 104

10681 Αθήνα

Τηλ. 210 3301208

fax. 210 3822530

info@kastaniotis.com

www.kastaniotis.com


Söldner des Geldes

1. Tom Winter Thriller

Deutsch Taschenbuch

Damnation

1st Tom Winter thriller

English hardback

Damnation

1st Tom Winter thriller

Englisch paperback

Μισθοφόροι του χρήματος

1st Tom Winter thriller

Greek  edition

Korrosion

2. Tom Winter Thriller

Deutsch Taschenbuch

Spur des Geldes

3. Tom Winter Thriller

Deutsch Taschenbuch